dimecres, 8 de juliol del 2009

La línia Reus – Roda de Barà, una prioritat per als usuaris


Un centenar de persones es van concentrar per reclamar-la.

Més Tarragona - 06/07/09 - M. Just

Prop d’un centenar de persones vinculades amb la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat es van trobar ahir al matí [diumenge 5 de juliol] per realitzar una caminada reivindicativa en la qual reclamaven la reobertura al trànsit de passatgers de la línia ferroviària que uneix els municipis de Reus i Roda de Barà.

Segons explicava els portaveu de la plataforma, Juan Ramon Ferrandis, aquesta hauria de passar per dos punts “molt importants”, com ho són l’Aeroport de Reus i l’estació de Perafort. Ferrandis subratllava la importància de crear dues xarxes de rodalies que connectin Sant Vicenç de Calders amb les Borges del Camp, però també amb Cambrils. A més, entre les diverses millores que proposen per al desenvolupament ferroviari, la plataforma busca “garantir una millora substancial dels servei prestat al públic usuari”, per la qual cosa demanen que hi hagi personal a totes i cadascuna de les estacions.

Juan Ramon Ferrandis recordava que aquesta iniciativa és contrària a Mou-te per Tarragona, ja que “aquesta només es preocupa per la capital”, i creu que no s’han de deixar de banda els altres municipis.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada