diumenge, 18 d’octubre del 2009

La PDF.Camp considera que l’amenaça de l’Alcalde Ballesteros de tancar l’estació de Tarragona no és la forma de procedir


La plataforma opta per la pressió ciutadana i el proper dissabte 17 d'octubre la Plataforma organitza un viatge reivindicatiu per reclamar millores en els serveis de la línia BCN-TGN-Reus-Móra

Pili Domínguez -Tot Tarragona - 05-10-2009

El portaveu de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (PDF.Camp), Juan Ramon Ferrandis, ha manifestat a TT que l’amenaça de l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, de tancar l’estació de tren de Tarragona si no es milloren les instal.lacions, no és forma de procedir per arribar a una situació favorable ja que no té potestat per a fer-ho. “L’únic que serveix és la pressió ciutadana i de les administracions”.

Des de la Plataforma PDF.Camp, ja s’ha denunciat en reiterades ocasions les deficiències de l’estació de Tarragona, “les andanes 2 i 4 són massa estretes i no reuneixen les condicions mínimes de seguretat, no hi ha ascensors per l’accés a minusvàlids ni maletes amb maletes, el servei d’atenció a l’usuari és precari, mols altres serveis estan privatitzats i ja són 26 els agents que han perdut el seu lloc de treball en aquesta estació”, ha explicat Ferrandis.

El proper dissabte 17 d’octubre, la PDF.Camp es torna a mobilitzar. En aquesta ocasió, amb un viatge reivindicatiu en ferrocarril regional per la línia Barcelona-Tarragona-Reus-Móra, on denunciaran, poble per poble, la situació actual de les diverses estacions que es troben a llarg del recorregut. Des de la PDF.Camp defensen la millora de la prestació de serveis als usuaris en les línies de ferrocarril convencional de Tarragona i troben de tot punt injustificable el manteniment de les condicions extremadament precàries en que es troben les estacions del recorregut Tarragona-Móra la Nova. En alguns casos com el de les Borges del Camp no tenen ni enllumenat elèctric. El viatge reivindicatiu tindrà una durada global d'entre 3 i 4 hores (anada / tornada) i, en arribar a l'estació de Móra la Nova, està prevista l'organització d'un esmorzar popular.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada