diumenge, 18 d’octubre del 2009

Viatge reivindicatiu per a la dignificació de les infraestructures ferroviàries de l'àrea de Tarragona


Dissabte 17 d'octubre entre les estacions de Tarragona i Móra la Nova


Redacció Tot Tarragona - 13-10-2009

Tal i com va avançar TT el passat 5 d'octubre La PDF.Camp realitzarà un viatge reivindicatiu en ferrocarril el proper dissabte 17 d’octubre, per reclamar millores en les infraestructures ferroviàries a les comarques de Tarragona.

Segons informa la Plataforma:
"Després del gràn èxit assolit a la concentració del 15 de maig a l’estació de Reus i de la Caminada Popular per la línia Reus-Roda de diumenge 5 de juliol, la PDF.Camp es torna a mobilitzar. En aquesta ocasió, farem un viatge reivindicatiu en ferrocarril regional per la línia Barcelona-Tarragona-Reus-Móra, on denunciarem -poble per poble- la situació actual de les diverses estacions que trobarem a llarg del recorregut.

Des de la PDF.Camp defensem -entre altres mesures urgents- la millora de la prestació de serveis als usuàries/àries en les línies de ferrocarril convencional de Tarragona. Trobem de tot punt injustificable el manteniment de les condicions extremadament precàries en que es troben les estacions del recorregut Tarragona-Móra la Nova".

El viatge reivindicatiu tindrà una durada global d’entre 3 i 4 hores (anada / tornada) i, en arribar a l’estació de Móra la Nova, està prevista l’organització d’un esmorzar popular.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada